Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την συνολική αξία της παραγγελίας σας με απόλυτη ασφάλεια, επιλέγοντας έναν από τους 5 παρακάτω διαφορετικούς τρόπους αποπληρωμής.

Με την αξιοποίηση της μεθόδου της αντικαταβολής
Ως αντικαταβολή ορίζεται η πληρωμή των προϊόντων κατά τη στιγμή της παράδοσης τους, με μετρητά και όχι προκαταβολικά. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την μέθοδο της αντικαταβολής σε όλα τα προϊόντα, εκτός αυτών που κατασκευάστηκαν ειδικά για εσάς (ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί ο επιθυμητός διάδρομος χαλιού) και δύναται να αποπληρωθούν με τους υπόλοιπους παρακάτω τρόπους. Για οποιαδήποτε αγορά μέσω του www.kasmirhome.gr επιλέξετε εξόφληση με την χρήση αντικαταβολής. Η αντικαταβολή επιβαρύνει την παραγγελία σας με 2 ευρώ επιπλέον. Δηλώστε εύκολα την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής επιλέγοντας την στο πεδίο “Τρόπος πληρωμής”

Με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
Στα τελευταία στάδια καταχώρησης της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιλέξετε την αποπληρωμή της συνολικής αξίας με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Αυτόματα θα οδηγηθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία σχετικά με τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας. Δεκτές γίνονται όλες οι συναλλαγές με την χρήση Visa, Mastercard, Maestro. Για την διασφάλιση των συναλλαγών σας, τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας δεν επιστρέφουν ποτέ στο www.kasmirhome.gr.

Για παραγγελίες αξίας 100 ευρώ και άνω, μπορείτε να εξοφλήσετε την συνολική αξία της παραγγελίας σας με 3 μέγιστες άτοκες δόσεις, για 200 ευρώ και άνω με 6 μέγιστες άτοκες δόσεις και για παραγγελίες 500 ευρώ και άνω διατίθενται 10-12 μέγιστες άτοκες δόσεις.

Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Έχετε την δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με την κατάθεση των απαιτούμενων χρηματικών μονάδων σε ένα φυσικό τραπεζικό κατάστημα ή διαφορετικά με την ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων σε έναν από τους λογαριασμούς που διαθέτει το KasmirHome. Στο πεδίο της αιτιολογίας, φροντίστε να αναγράψετε τον κωδικό της παραγγελίας σας.
Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς των χρημάτων, απαιτείται η αποστολή ενός ενημερωτικού email στο οποίο θα επισυνάπτεται το αποδεικτικό μεταφοράς των χρημάτων, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο και τον κωδικό της παραγγελίας σας για να περάσει, από την πλευρά μας, στο στάδιο της άμεσης εκτέλεσης. Αν η μεταφορά των χρημάτων δεν πραγματοποιηθεί και περάσουν οι 7 εργάσιμες ημέρες κατά τις οποίες δεσμεύονται τα προϊόντα για λογαριασμό σας, η παραγγελία σας αυτόματα ακυρώνεται. Οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί καταγράφονται αμέσως παρακάτω:

 • Εθνική Τράπεζα:
  Αριθμός λογαριασμού: 395/400142-79
  IBAN: GR35 0110 3950 0000 3954 0014 279
  Δικαιούχος λογαριασμού: Αναστασία Λελιούδη
 • Τράπεζα Πειραιώς:
  Αριθμός λογαριασμού: 5268-073282-846
  IBAN: GR82 0172 2680 0052 6807 3282 846
  Δικαιούχος λογαριασμού: Αναστασία Λελιούδη
 • Eurobank:
  Αριθμός λογαριασμού: 0026.0376.63.0200675587
  IBAN: GR1202603760000630200675587
  Δικαιούχος λογαριασμού: ΛΕΛΙΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Με μετρητά στο χώρο του Kasmir Home.
Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με την χρήση μετρητών  χρημάτων κατά την επίσκεψη και παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα μας. Εάν η συνολική αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 499 ευρώ η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή δέσμευσης του ποσού της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Τα προϊόντα δεσμεύονται για λογαριασμό σας 7 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα παραλάβετε το ενημερωτικό SMS ή email που θα αναφέρει πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη! Εάν δεν παρουσιαστείτε εντός του χρονικού διαστήματος αυτού και δεν υπάρξει περαιτέρω επικοινωνία, η παραγγελία σας αυτόματα ακυρώνεται.

Οποιονδήποτε τρόπο εξόφλησης και εάν επιλέξετε, βεβαιωθείτε πως ύστερα της ολοκλήρωσης της καταχώρησης της παραγγελίας σας, έχετε λάβει ενημερωτικό SMS ή Email που επιβεβαιώνει την καταχώρηση. Σε περίπτωση που δεν το εντοπίζετε, ελέγξτε τα ανεπιθύμητα μηνύματα (Spam). Πιθανόν να κατέληξε εκεί. Αν αδυνατείτε να το εντοπίσετε, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην καταχωρήθηκε με επιτυχία η παραγγελία σας στο σύστημά μας.

Η έκδοση τιμολογίου είναι εξίσου εφικτή, συμπληρώνοντας τα επιπρόσθετα απαραίτητα πεδία.

Διευκρινίσεις:

 • Τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα τα παραλάβετε στην πόρτα του σπιτιού σας, με την εταιρία ταχυμεταφοράς (courier).
 • Σε συγκεκριμένα προϊόντα υπάρχουν ειδικές χρεώσεις μεταφορικών εξόδων ανάλογα με τον όγκο και την τιμή τους που διαμορφώνεται και από τα τεμάχια της παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση η τιμή των μεταφορικών πιθανόν να διαφοροποιείται. Θα έρθουμε άμεσα σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας και θα προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για άμεση παράδοση χωρίς ιδιαίτερα υψηλό κόστος.