Τρόποι παραλαβής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μέσω του www.kasmirhome.gr με τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους:

Με αποστολή στην διεύθυνση που επιθυμείτε μέσω Courier.

Τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μπορούν να αποσταλούν στην διεύθυνση που εσείς επιθυμείτε μέσω του διευρυμένου δικτύου της Courier Center. Για αγορές άνω των 50 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Σε αγορές μικρότερες των 50 ευρώ επιβαρύνεστε με 3 επιπλέον ευρώ. Ανεξαρτήτου της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας, δίνεται επίσης η δυνατότητα της αποπληρωμής του συνολικού ποσού με την μέθοδο της αντικαταβολής στην οποία επιβαρύνεστε με 2,5 ευρώ επιπλέον. Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται Δευτέρα – Σάββατο και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας συντομότερα, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω των σχολίων της παραγγελίας σας ή καλώντας στο: 2394026150. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταπεξέλθουμε στο αίτημα σας.

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μέσω του  www.kasmirhome.gr επισκεπτόμενοι το φυσικό μας κατάστημα Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη από τις 09:00-14:00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 09:00-14:00 και από τις 17:00-21:00, αποφεύγοντας ανεπιθύμητα έξοδα αποστολής. Η αποπληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με μετρητά εφόσον δεν ξεπερνάει τα 499 ευρώ. Διαφορετικά, η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή δέσμευσης του ποσού της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Εάν σας εξυπηρετεί περισσότερο η παραλαβή της παραγγελίας σας με την επίσκεψη σας στο χώρο μας, μπορείτε να επιλέξετε τον αντίστοιχο τρόπο παραλαβής στα στάδια καταχώρησης της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα δεσμεύονται για λογαριασμό σας 7 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα παραλάβετε το ενημερωτικό SMS ή email που θα αναφέρει πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη! Εάν δεν παρουσιαστείτε εντός του χρονικού διαστήματος αυτού και δεν υπάρξει περεταίρω επικοινωνία, η παραγγελία σας αυτόματα ακυρώνεται.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα με μηδενικό απόθεμα, το τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την βέλτιστη διαχείριση του θέματος.

Σημειώνεται πως προς το παρόν παραγγελίες προς την Κύπρο δεν καθίστανται εφικτές.

Διευκρινίσεις:

  • Τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα τα παραλάβετε στην πόρτα του σπιτιού σας, με την εταιρία ταχυμεταφοράς (courier).
  • Σε συγκεκριμένα προϊόντα υπάρχουν ειδικές χρεώσεις μεταφορικών εξόδων ανάλογα με τον όγκο και την τιμή τους που διαμορφώνεται και από τα τεμάχια της παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση η τιμή των μεταφορικών πιθανόν να διαφοροποιείται. Θα έρθουμε άμεσα σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας και θα προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για άμεση παράδοση χωρίς ιδιαίτερα υψηλό κόστος.