Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

Μπουρνούζι Παιδικό Πάοκ Vesta Home

34.00
Το μπουρνούζι Πάοκ για παιδιά από Vesta Home έφτασε! Σε απαλή γκρι απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή για το παιδί σας εάν είναι οπαδός του Πάοκ! Εξαιρετικά απορροφητικό από 100% βαμβάκι και βάρος 380 γρ/τ.μ., πλένεται στο πλυντήριο στους 40 βαθμούς και σιδερώνεται κανονικά.

Μπουρνούζι Μαύρο Πάοκ Vesta Home

49.50
Το μπουρνούζι Πάοκ για ενήλικες από Vesta Home έφτασε! Σε μαύρη απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο για κάθε φίλαθλο του Πάοκ! Εξαιρετικά απορροφητικό από 100% βαμβάκι και βάρος 420 γρ/τ.μ., πλένεται στο πλυντήριο στους 40 βαθμούς και σιδερώνεται κανονικά.

Μπουρνούζι Γκρι Πάοκ Vesta Home

49.50
Το μπουρνούζι Πάοκ για ενήλικες από Vesta Home έφτασε! Σε γκρι απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο για κάθε φίλαθλο του Πάοκ! Εξαιρετικά απορροφητικό από 100% βαμβάκι και βάρος 420 γρ/τ.μ., πλένεται στο πλυντήριο στους 40 βαθμούς και σιδερώνεται κανονικά.

Σετ σεντόνια (3 τεμ) Παιδικά Μονά 170Χ260 Πάοκ Kids-Vesta Home

47.50

Η νέα συλλογή του ΠΑΟΚ  της εταιρείας VESTA HOME ήρθε για να εντυπωσιάσει…Το σετ μονών σεντονιών ΠΑΟΚ  περιλαμβάνει 2 σεντόνια(160Χ260) και 1 μαξιλαροθήκη(53Χ75). Είναι δίχρωμο με λευκό και μαύρο. Σχηματίζει ρόμβους πάνω στη λευκή επιφάνεια και απεικονίζει μπάλες , με το σήμα του ΠΑΟΚ να κλέβει την παράσταση. Το κατωσέντονο είναι σε λευκή βάση και έχει επάνω πάλι διάσπαρτες μπάλες σε όλη την επιφανειά του.

Το ύφασμα του είναι  100% βαμβακερό Reactive. Πλενόμενο στους 40 βαθμούς Κελσίου και δέχεται στέγνωμα σε στεγνωτήριο και σιδέρωμα.

Παράγεται σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές και την εγγύηση τις OEKO-TEX και έχει υποαλλεργικά χαρακτηριστικά και είναι φιλικό προς την υγεία του ανθρώπου.

Σετ Παπλωματοθήκη Μονή (2 Τεμ) 170Χ240 Πάοκ-100 Vesta Home

51.90
Η νέα συλλογή του ΠΑΟΚ της εταιρείας VESTA HOME ήρθε για να εντυπωσιάσει… Το σετ μονής παπλωματοθήκης ΠΑΟΚ περιλαμβάνει 1 παπλωματοθήκη και μία μαξιλαροθήκη. Το πάνω όψη της παπλωματοθήκης είναι σε μαύρη απόχρωση και υπάρχει στο σχέδιο μια χρυσή γεωμετρική ρίγα. Το σήμα του ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση. Επίσης μέσα στο σχέδιο του σεντονιού διακρίνονται αχνά, κάποιοι γεωμετρικοί ρόμβοι και το λογότυπο του ΠΑΟΚ. Η κάτω όψη της παπλωματοθήκης είναι σε γκρι με μαύρη βάση με ένα πολύ διακριτικό σχέδιο σε ζιγκ-ζαγκ. Οι διαστάσεις της παπλωματοθήκης είναι 170Χ240 και το σετ περιλαμβάνει και μία μαξιλαροθήκες σε διάσταση 53Χ75. Το ύφασμα του είναι 100% βαμβακερό Reactive. Πλενόμενο στους 40 βαθμούς Κελσίου και δέχεται στέγνωμα σε στεγνωτήριο και σιδέρωμα. Παράγεται σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές και την εγγύηση τις OEKO-TEX και έχει υποαλλεργικά χαρακτηριστικά και είναι φιλικό προς την υγεία του ανθρώπου.

Σετ Παπλωματοθήκη Υπέρδιπλη (3 Τεμ) 230Χ240 Πάοκ-100 Vesta Home

67.00
Η νέα συλλογή του ΠΑΟΚ της εταιρείας VESTA HOME ήρθε για να εντυπωσιάσει… Το σετ υπέρδιπλης παπλωματοθήκης ΠΑΟΚ περιλαμβάνει 1 παπλωματοθήκη και δύο μαξιλαροθήκες. Το πάνω όψη της παπλωματοθήκης είναι σε μαύρη απόχρωση και υπάρχει στο σχέδιο μια χρυσή γεωμετρική ρίγα. Το σήμα του ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση. Επίσης μέσα στο σχέδιο του σεντονιού διακρίνονται αχνά, κάποιοι γεωμετρικοί ρόμβοι και το λογότυπο του ΠΑΟΚ. Η κάτω όψη της παπλωματοθήκης είναι σε γκρι με μαύρη βάση με ένα πολύ διακριτικό σχέδιο σε ζιγκ-ζαγκ. Οι διαστάσεις της παπλωματοθήκης είναι 230Χ240 και το σετ περιλαμβάνει και δύο μαξιλαροθήκες σε διάσταση 53Χ75. Το ύφασμα του είναι 100% βαμβακερό Reactive. Πλενόμενο στους 40 βαθμούς Κελσίου και δέχεται στέγνωμα σε στεγνωτήριο και σιδέρωμα. Παράγεται σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές και την εγγύηση τις OEKO-TEX και έχει υποαλλεργικά χαρακτηριστικά και είναι φιλικό προς την υγεία του ανθρώπου.

Πάπλωμα Υπέρδιπλο 230Χ240 Πάοκ-100 Vesta Home

88.50
Η νέα συλλογή του ΠΑΟΚ της εταιρείας VESTA HOME ήρθε για να εντυπωσιάσει… Το υπέρδιπλο πάπλωμα ΠΑΟΚ είναι σε μαύρη απόχρωση και υπάρχει στο σχέδιο μια χρυσή γεωμετρική ρίγα. Το σήμα του ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση. Επίσης στην επάνω όψη του παπλώματος διακρίνονται αχνά, κάποιοι γεωμετρικοί ρόμβοι και το λογότυπο του ΠΑΟΚ. Η πίσω όψη του είναι σε γκρι με μαύρη βάση με ένα πολύ διακριτιικό σχέδιο σε ζιγκ-ζαγκ. Η διάσταση του είναι 230Χ240 και το εξωτερικό του κάλυμμα είναι 100% βαμβακερό. Η εσωτερική του γέμιση είναι 100% σιλικονούχος πολυεστέρας και η απόδοση θερμότητας της γέμισης είναι στα 10,5 Togs. Ιδανικό σκέπασμα για τους χειμερινούς μήνες. Το υλικό γέμισης αλλά και το εξωτερικό κάλυμμα είναι ελεγμένα, υποαλλεργικά και φιλικά προς την υγεία του ανθρώπου.

Σετ Σεντόνια Μονά 170Χ260 ( 3 Τεμαχίων) Πάοκ -100 Vesta Home

51.90

Η νέα συλλογή του ΠΑΟΚ  της εταιρείας VESTA HOME ήρθε για να εντυπωσιάσει… Το σετ μονών σεντονιών ΠΑΟΚ  περιλαμβάνει 2 σεντόνια και 1 μαξιλαροθήκη. Το πανωσέντονο είναι σε μαύρη  απόχρωση και υπάρχει στο σχέδιο μια χρυσή γεωμετρική ρίγα. Το σήμα του ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση. Επίσης μέσα στο σχέδιο του σεντονιού διακρίνονται αχνά, κάποιοι γεωμετρικοί ρόμβοι και το λογότυπο του ΠΑΟΚ. Το κατωσέντονο είναι σε γκρι με μαύρη βάση με ένα πολύ διακριτικό σχέδιο σε ζιγκ-ζαγκ.

Οι διαστάσεις των 2 σεντονιών είναι 170Χ260 και το σετ περιλαμβάνει και 1 μαξιλαροθήκη σε διάσταση 53Χ75. Το ύφασμα του είναι  100% βαμβακερό Reactive. Πλενόμενο στους 40 βαθμούς Κελσίου και δέχεται στέγνωμα σε στεγνωτήριο και σιδέρωμα.

Παράγεται σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές και την εγγύηση τις OEKO-TEX και έχει υποαλλεργικά χαρακτηριστικά και είναι φιλικό προς την υγεία του ανθρώπου.

Σετ Σεντόνια Υπέρδιπλα 240Χ260(4 Τεμαχίων) Πάοκ-100 Vesta Home

67.00

Η νέα συλλογή του ΠΑΟΚ  της εταιρείας VESTA HOME ήρθε για να εντυπωσιάσει… Το σετ υπέρδιπλων σεντονιών ΠΑΟΚ  περιλαμβάνει 2 σεντόνια .Το πανωσέντονο είναι σε μαύρη  απόχρωση και υπάρχει στο σχέδιο μια χρυσή γεωμετρική ρίγα. Το σήμα του ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση. Επίσης μέσα στο σχέδιο του σεντονιού διακρίνονται αχνά, κάποιοι γεωμετρικοί ρόμβοι και το λογότυπο του ΠΑΟΚ. Το κατωσέντονο είναι σε γκρι με μαύρη βάση με ένα πολύ διακριτικό σχέδιο σε ζιγκ-ζαγκ.

Οι διαστάσεις των 2 σεντονιών είναι 240χ260 και το σετ περιλαμβάνει και δύο μαξιλαροθήκες σε διάσταση 53Χ75. Το ύφασμα του είναι  100% βαμβακερό Reactive. Πλενόμενο στους 40 βαθμούς Κελσίου και δέχεται στέγνωμα σε στεγνωτήριο και σιδέρωμα.

Παράγεται σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές και την εγγύηση τις OEKO-TEX και έχει υποαλλεργικά χαρακτηριστικά και είναι φιλικό προς την υγεία του ανθρώπου.

Πάπλωμα Μονό 160Χ230 Πάοκ-100 Vesta Home

68.00

Η νέα συλλογή του ΠΑΟΚ  της εταιρείας VESTA HOME ήρθε για να εντυπωσιάσει… Το πάπλωμα ΠΑΟΚ είναι σε μαύρη  απόχρωση και υπάρχει στο σχέδιο μια χρυσή γεωμετρική ρίγα. Το σήμα του ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση. Επίσης στην επάνω όψη του παπλώματος διακρίνονται αχνά, κάποιοι γεωμετρικοί ρόμβοι και το λογότυπο του ΠΑΟΚ. Η πίσω όψη του είναι σε γκρι με μαύρη βάση με ένα πολύ διακριτιικό σχέδιο σε ζιγκ-ζαγκ.

Η διάσταση του είναι 160Χ230 και το εξωτερικό του κάλυμμα είναι 100% βαμβακερό. Η εσωτερική του γέμιση είναι 100% σιλικονούχος πολυεστέρας και η απόδοση θερμότητας της γέμισης είναι στα 10,5 Togs. Ιδανικό σκέπασμα για τους χειμερινούς μήνες.

Το υλικό γέμισης αλλά και το εξωτερικό κάλυμμα είναι  ελεγμένα, υποαλλεργικά και φιλικά προς την υγεία του ανθρώπου.

Πάπλωμα Παιδικό 160Χ230 ΠΑΟΚ Kid Vesta Home

64.20
Η νέα συλλογή του ΠΑΟΚ  της εταιρείας VESTA HOME ήρθε για να εντυπωσιάσει... Το παιδικό ή εφηβικό πάπλωμα ΠΑΟΚ Kid είναι δίχρωμο με λευκό και μαύρο. Σχηματίζει ρόμβους πάνω στη λευκή επιφάνεια και απεικονίζει μπάλες , με το σήμα του ΠΑΟΚ να κλέβει την παράσταση. Η πίσω όψη του είναι σε λευκή βάση και έχει επάνω πάλι διάσπαρτες μπάλες σε όλη την επιφανειά του. Η διάσταση του είναι 160Χ230 και το εξωτερικό του κάλυμμα είναι 100% βαμβακερό. Η εσωτερική του γέμιση είναι 100% σιλικονούχος πολυεστέρας και η απόδοση θερμότητας της γέμισης είναι στα 10,5 Togs. Ιδανικό σκέπασμα για τους χειμερινούς μήνες. Το υλικό γέμισης αλλά και το εξωτερικό κάλυμμα είναι  ελεγμένα, υποαλλεργικά και φιλικά προς την υγεία του ανθρώπου.