Σεντόνια Εμπριμέ Σετ Linen Υπέρδιπλα Borea Home Textiles

63.08
Σετ σεντόνια υπέρδιπλα με μαξιλαροθήκες oxford style από ύφασμα βαμβακοσατέν, 205 κλωστών, 100% βαμβακερό, εμπριμέ, με γεωμετρικό μοτίβο, σε χρώμα γκρι, με διακοσμητική φάσα και κέντημα στο πανωσέντονο και στις μαξιλαροθήκες.

Σεντόνια Εμπριμέ Σετ Cole Υπέρδιπλα Borea Home Textiles

63.08
Σετ σεντόνια υπέρδιπλα με μαξιλαροθήκες oxford style από ύφασμα βαμβακοσατέν, 205 κλωστών, 100% βαμβακερό, εμπριμέ, με γεωμετρικό μοτίβο, σε χρώμα γκρι-βεραμάν, με διακοσμητική φάσα και κέντημα στο πανωσέντονο και στις μαξιλαροθήκες.

Σεντόνια Εμπριμέ Σετ Jollie Υπέρδιπλα Borea Home Textiles

63.08
Σετ σεντόνια υπέρδιπλα με μαξιλαροθήκες oxford style από ύφασμα βαμβακοσατέν, 205 κλωστών, 100% βαμβακερό, εμπριμέ, με φλοράλ μοτίβο, σε χρώμα μπεζ, με διακοσμητική φάσα και κέντημα στο πανωσέντονο και στις μαξιλαροθήκες.

Σεντόνια Εμπριμέ Σετ Irida Υπέρδιπλα Borea Home Textiles

63.08
Σετ σεντόνια υπέρδιπλα με μαξιλαροθήκες oxford style από ύφασμα βαμβακοσατέν, 205 κλωστών, 100% βαμβακερό, εμπριμέ, με γεωμετρικό μοτίβο, σε χρώμα πετρόλ, με διακοσμητική φάσα και κέντημα στο πανωσέντονο και στις μαξιλαροθήκες.

Σεντόνια Εμπριμέ Σετ Folio Υπέρδιπλα Borea Home Textiles

63.08
Σετ σεντόνια υπέρδιπλα με μαξιλαροθήκες oxford style από ύφασμα βαμβακοσατέν, 205 κλωστών, 100% βαμβακερό, εμπριμέ, συνδυασμός φλοράλ και γεωμετρικού μοτίβου, σε χρώμα γκρι, με διακοσμητική φάσα και κέντημα στο πανωσέντονο και στις μαξιλαροθήκες.